← Довідка
Повідомлення
Усе про це одне повідомлення: кому воно призначене, коли буде доставлене та як ви можете відкрити його самі.
Що ви бачите вгорі
Три факти про повідомлення.
- Отримувач — людина, яка колись його отримає.
- Доставка — коли його буде надіслано: після того, як вас не стане, через N років після цього або у визначену дату.
- Створено — коли ви це записали.
Відкриття власного повідомлення
Торкніться «Переглянути моє повідомлення». Повідомлення розшифровується просто тут, на вашому телефоні, вашим власним ключем, а потім відтворюється: відео — у плеєрі, аудіо — зі своїми елементами керування, текст — на екрані. Ніхто інший не може цього зробити — ні ваші підтверджувачі, ні ми.
- Розшифрована копія існує лише доти, доки екран відкритий, а потім її стирають.
- Наші сервери завжди зберігають лише нечитний шифротекст.
- Якщо ви записали його на іншому пристрої, воно безпечно завантажується та розшифровується тут.
Видалення повідомлення
Видалення прибирає повідомлення звідусіль — зокрема зашифровану копію на наших серверах — і звільняє ваше сховище. Це неможливо скасувати, і людина, якій воно призначалося, ніколи його не отримає.
Дізнайтеся першими
Download on the App Store · Get it on Google Play — Незабаром