← Súgó
Üzenet
Minden erről az egy üzenetről: kinek szól, mikor kézbesítjük, és hogyan nyithatja meg saját maga.
Mit látsz felül
Három tény az üzenetről.
- Címzett — az a személy, aki egy napon megkapja.
- Kézbesítés — mikor küldjük el: az eltávozásod után, az eltávozásod után N évvel, vagy egy rögzített napon.
- Létrehozva — amikor rögzítetted.
A saját üzenete megnyitása
Koppints a „Saját üzenetem megtekintése” lehetőségre. Az üzenet itt, a telefonodon fejtődik vissza a saját kulcsoddal, majd lejátszódik: a videó a lejátszóban, a hang a saját vezérlőivel, a szöveg a képernyőn. Ezt senki más nem teheti meg — sem a megerősítőid, sem mi.
- A visszafejtett másolat csak addig létezik, amíg a képernyő nyitva van, azután törlődik.
- A szervereink mindig csak olvashatatlan titkosított szöveget tárolnak.
- Ha egy másik eszközön rögzítetted, biztonságosan lekérjük és itt visszafejtjük.
Üzenet törlése
A törlés mindenhonnan eltávolítja az üzenetet — a szervereinken lévő titkosított másolatot is —, és felszabadítja a tárhelyedet. Ez nem vonható vissza, és az a személy, akinek szánták, soha nem kapja meg.
Értesüljön elsőként
Letöltés az App Store-ból · Szerezd meg a Google Play-en — Hamarosan